Search

ΣΧΕΣΕΙΣ.

Γιατί δεν μπορώ να βρω τον κατάλληλο σύντροφο;

Κάθε φορά που αρχίζεις μια σχέση με ενθουσιασμό και πίστη ότι βρήκες τον άνθρωπο της ζωής σου ,κάνεις όνειρα ,πετάς από χαρά στα σύννεφα...και μετά έρχεται για άλλη μια φορά η απογοήτευση.

Αποφασίζεις λοιπόν:"Δεν υπάρχουν άνθρωποι για σχέση.Ολοι αναζητούν μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση"

Εδώ θα ήθελα να σου πω ότι πάντα μα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι άνθρωποι ,οι οποίοι αναζητούν από την πλευρά τους μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση.Το θέμα είναι να τους συναντήσεις και κάποιος από αυτούς να γίνει ο δικός σου άνθρωπος.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα πρότζεκτ της ζωής σου,γι'αυτό διάβασε τους τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό.

1ον:Μετά από έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου, κάτσε να καταγράψεις ποιες ακριβώς ποιότητες αναζητάς από έναν σύντροφο,πως τον φαντάζεσαι, τι θα ήθελες να σου προσφέρει και τι είσαι διατεθειμένος-η να προσφέρεις εσύ σε μια τέτοια σχέση.

Το να ξεκαθαρίζουμε μέσα μας και να αναγνωρίσουμε τον τύπο συντρόφου που θέλουμε,μας ωθεί στο να τον αντιληφθούμε πιο εύκολα όταν τον συναντήσουμε εκεί έξω.

2ον: Σταμάτα να φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνος-η με αποτέλεσμα να ανέχεσαι συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν,να μένεις σε σχέσεις που σε ταλαιπωρούν ,να χαμηλώνεις τα στάνταρ σου.

Ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

3ον:Η χαμηλή αυτοπεποίθηση σε οδηγεί σε λάθος ανθρώπους,διότι δεν πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο.Δεν βάζεις όρια και δεν διεκδικείς αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

Δούλεψε την αυτοπεποίθηση σου.Ζήτησε βοήθεια,ψάξε διάβασε, βάλε τον εαυτό σου στην διαδικασία της εξέλιξης και της αυτοβελτίωσης.

Αυτό που πιστεύεις ότι σου αξίζει,αυτό θα συναντήσεις.

Αναζήτησε μια ισότιμη σχέση.Μια σχέση που θα στηρίζεται στην αποδοχή του ενός από τον άλλο στην συμπλήρωση και στην ανύψωση και των δύο.

Μην μένεις σε σχέσεις που σε πληγώνουν σε μειώνουν και θέλουν να αλλοιώσουν την προσωπικότητα σου.

Σε μια υγιή σχέση ο ένας θαυμάζει,στηρίζει, παρακινεί,και βοηθάει τον άλλο να εξελιχθεί.Δεν νοιώθει να απειλείται,δεν έχει ανάγκη να υποτιμήσει τον άλλο για να νοιώσει ότι αξίζει.

4ον: Άνοιξε τους ορίζοντες σου και προσπάθησε να βρίσκεσαι σε μέρη που συχνάζουν άνθρωποι που θεωρείς ότι θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει σύντροφοι σου.Κανένας δεν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα.Δραστηριοποιήσου ανάλογα λοιπόν.

Να θυμάσαι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος -α που περιμένει να σε συναντήσει και να μοιραστείτε μια ζωή με όμορφες εμπειρίες,χαρές,λύπες, όνειρα και που στο τέλος θα μπορείτε να πείτε:"Τελικά άξιζε τον κόπο"

Ήρθαμε σε αυτόν τον πλανήτη να ζήσουμε την αγάπη,την αποδοχή,την χαρά της συνύπαρξης,να απολαύσουμε κάθε μορφή δημιουργίας μα πάνω απ'όλα να νοιώσουμε την ευγνωμοσύνη για κάθε ομορφιά γύρω μας, αρκεί να ξέρουμε να στρέφουμε πάντα το κεφάλι μας προς το μέρος της.

Να περάσετε όμορφα το υπόλοιπο καλοκαίρι και να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε, ονειρεύεστε και σας αξίζει!!!


36 views0 comments

Recent Posts

See All